Vila Fotis LUX - Skala Furka, Kasandra

Već od 99€

Informacije

Smestaj

Apartman

Prevoz

Autobus

Sopstveni prevoz

Sadrzaj

  • Plaža => 200m

  • Klima
  • Kuhinja
  • TV
  • Wifi
  • Skala Furka se nalazi na oko 105km od Soluna na zapadnoj strani poluostrva Kasandra. Mesto je poznato po širokoj, dugoj peščanoj plaži koja se prostire duž celog zaliva u kome leži Skala Furka. U mestu se nalazi veliki broj prodavnica, market Masoutis, brojne giroserije i picerije, poslastičarnice, taverne, ribarnica, pekare, kafei, barovi, dečje igraonice, suvenirnice, rent-a-car. U mestu postoji i apoteka. U centru mesta se nalazi veliki trg-šetalište sa klupama gde možete uživati u ribljim restoranima Takis, Thalassa. Ukoliko više volite giros onda su prava mesta 24h ili Marry’s. Sladolede i mirisne vafle preporučujemo u Via Gelato. Ujutru a i tokom celog dana možete kupiti najfinija peciva, hlebove i slatkiše u Lemoni pekari. Preporučujemo i tradicionalnu tavernu Hronis koja se nalazi u starom selu Furka koje je udaljeno neka 3km od Skala Furke. Izbor barova na plaži je zaista veliki i ispuniće svačiji ukus. Mesto je idealno za one koji uživaju u šetnjama pošto je potpuno ravno. Mladi mogu naći provod u barovima koji se nalaze u samom centru. Na 5 km se nalazi obližnji Siviri kao i nadaleko poznate plaže Posidija.

    Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 104/2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

    Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 104/2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.